Monday, November 9, 2009

Episod tamat 'belajar' kat UTM...


Tidak dapat di pastikan perasaan yang menyelubungi hati sanubari aku. Gembirakah aku setelah tamat pengajian?? Pertanyaan itu menusuk2 jantung hatiku..perasaan yang bercampur baur..gembira, sedih.. semua ada.

Gembira sebab...
  • Tak perlu buat assignment lagi..
  • Tak perlu pening2 pk pasal belajar..
  • Tak payah bagun pagi..
  • Tak perlu tempuhi exam..
  • Tak perlu naik turun tangga gi kelas yang bertingkat-tingkat tu..
  • Tak payah gi pudu yang penuh dengan kesesakan..
  • Tak habis duit beli tiket balik KL hujung minggu..
  • Ble duk ngan hubby cayang..
  • Ble tdo banyak2..
  • Apa lagi ek???
Sedih sebab...
  • Berpisah ngan kawan2
  • Tak der gelak ketawa epa..ainun..mai..sarah..ama..dan kawan2 lain..
  • Rindu kat semua..
  • Tak leh nak jadik gila2 lagi..
  • Bosan gak duk umah saje2..
  • Tak le nak makan same2..
  • Ingat epa tot, ama tempe, mai k..... gedi, ainun orang tua gatal, sarah doremon..
Masa habis paper last hari tu, rasa gembira sangat2..tapi hari ni da rasa kesedihannya...

Selamat Tinggal UTM..pensyarah2..dan kawan2..semua akan sentiasa di hatiku..
SAYANG SEMUA..

2 comments:

Ibu n Abah said...

Siti,
Selamat memulakan tugas baru....
(disamping suami dan anak...insya'allah)

Permata SoffHas said...

Ibu n Abah>> terima kasih..Insyaallah..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...