Wednesday, January 25, 2012

Kisah Lucu 1

Sejak tukar telefon baru ni, asyik tak ada line je. Tambah-tambah bila naik kereta. Tertera kat screen tu "No Network Coverage". Boleh tengah-tengah bandar macam ni tak de line..huhu. Aku pon google la untuk mengetahui sebab musababnya. Maka dapat la jawapan. Rupa2nya, kad sim tu dah lama sangat pakai, dah lebih 3 tahun.

Hari ni ajak la En Abg pergi Celcom Centre tuk tukar kad sim baru. Balik kerja jam 4pm tadi, terus pergi. Nak cepat punya pasal (takut Celcom Centre tu tutup), aku pon amik je jubah dan tudung pakai je cepat-cepat. Terus keluar rumah. 

Lama jugak menunggu sebab ramai kat Celcom Centre tu. Setelah selesai urusan, kami pon balik dengan gembira. Aku dapat kad sim baru..hihihi..:)

Sampai je depan rumah, aku tertunduk. Pelik je aku tengok jubah aku hari ni. Kenapa bunga dia tak de. Tengok kat lengan, elok2 je ade bunga kerawangnya tu. Baru perasan, aku pakai jubah TERBALIK rupanya..hahaha...memang tergelak...

Boleh pulak En Abg pon tak perasan..hahahahha....

4 comments:

✿Gucciey Lavender✿ said...

malu , malu . hehehe ...

~::PermatA::~ said...

hahaha..tu la pasal..memang malu rase. Harap2 customer celcom yang ramai tu xde yg perasan la:)

cTKhaliJAhHassAn said...

hehehe~~ xpe akak...fesyen terbaru dr akak...

Cik Eka said...

hahahaha

tak perasan langsung la tu yer...

harap2la takde org perasan..kikikiki

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...